uzrast

1-3

godine

2-5

godina

3-8

godina

3-10

godina

brend

TRAKTORI

KARTINZI

GURALICE

PRIKOLICE

KONTAKT

BESPLATNA DOSTAVA ZA 5000+ rsd

BESPLATNA DOSTAVA ZA 5000+ RSD

BESPLATNA DOSTAVA ZA 5000+ RSD

M

O nama

Traktori za Decu je porodična internet prodavnica igračaka i opreme za bebe i decu sa sedištem u Beogradu. Kao roditelji poželeli smo da sadašnjim i budućim roditeljima ponudimo izuzetno kvalitetnu opremu za bebe i igračke po pristupačnim cenama.

Traktori za Decu je osnovan sa idejom da olakša kupovinu budućim i sadašnjim roditeljima. Znajući da ljudi imaju sve manje slobodnog vremena posebno roditelji sa bebama i malom decom, želeli smo da omogućimo kupovinu uz što manje potrošenog vremena i novca.
Naša misija je ponudimo vrhunske proizvode za srećnije i lakše detinjstvo. Uz profesionalnu uslugu, nudimo kupcima veliki broj proizvoda, po najpovoljnijim cenama. U Traktori za Decu uvek možete pronaći proizvode koji su na akciji a naše najvernije kupce redovno obradujemo sa dodatnim popustima, ili poklončićima.

Naš najveći uspeh su srećni i zadovoljni kupci. Zbog Vas se trudimo da budemo još profesionalniji i bolji. Kupci su nam uvek bili najvažnije, trudimo se da poštujući vaše vreme i novac ispunimo vaša očekivanja.
Trudimo se da pratimo inovacije na tržištu dečije opreme, potrebe roditelja i mališana, kako bi mališanima omogućili veselije i prijatnije detinjstvo, a roditeljima pomogli i olakšali najlepšu ulogu u životu.
Hvala svima koji su nam ukazali poverenje i nadamo se da ćemo i dalje rasti zajedno.

Vaš Traktori za Decu – Najbolje za vaše mališane !

Informacije o firmi:

Pun naziv firme: DIGITAL WING

Delatnost i šira delatnost: Trgovinska radnja 4791

Matični broj:65311461

PIB: 111290059

Kontakt telefon: 060/4535974

Kontakt e-mail: info@babypro.rs

Osnovano: 2019

preloader